Lydnadsdebut och uppdateringar

Igår var jag och Azita och tränade på Gålö med jägarna, hon hade kanon mycket bus i kroppen lycklig av att få komma tillbaka till alla hundkompisar. Men gick fint ändå. Massa inkallningsövningar samt kontaktarbete.
Nova må vara dräktig, hon visar många symtomer, Dag 20 idag så snart vet vi exakt. Men tecken hitills visar. Samt i helgen var tjejerna hos Jenny och hennes hanar höll å att bli galna, eller vart snarare galna av hennes lukt och bara det är ju ett säkert tecken. Hoppas på många tikar då många förfrågningar har kommit samt har redan 3 st säkert bokade. Vi får hoppas att hon ger jämn fördelning som hon brukar..... Annars är hon kanon pigg och mår bra.
Azita klarade Nyår galant så träningen/rehab sen förra årets fyrverkeri olycka har gått framåt, nu väntas ny korning i vår.....

Annars är det snart dax för Årsmöte och Årsötesutställningen. Azita och Busan är anmälda dit. Fler Madonna barn kommer nog med, så skoj och få träffa alla. Samt Årsmötet ALLA som kan följ med, då det är superviktigt!!!!

Busan "Material Girl" startade i Lydnadsklass 1 i Söndags några dagar efter sin 10 mdrs dag vilken debut det vart!!!! Hon klarade platsen lite kryp så en 8a, har de redan detta moment så är det bara att köra uppåt och framåt så STOLT!!! 96 p nästan ett 3e pris men endast 2 0or och resten av avdrag var att hon åt hästmojs samt, snea sättanden och dubbelkommandon. Men stort grattis och som sagt STOLT! Duktig fodervärd, duktig Bus...
Allmänt | |
Upp