Lite uppdateringar

Får ta en snabbgenomgång av allt från sista tiden...Bytt blogg men den gamla ligger kvar...

Bonita "Aquena" har gjort sitt Mh, duktigt jobbat men tråkigt med hanteringen...MEN som jag påpekat många gånger vilket jobb du har lagt ner, och lyckats med Izabelle, du är så duktig och stark....Kunnat ställa ut henne OCH på 4 tävlingar presterat LP1 i helgen, 194.5 poäng, GRYMT!!!!! Spännande följa er framöver....Och skoj höra att spåret börjar fungera, att hon inte är osäker och rädd längre! Grymt!
Vill ha ut er andra i B kullen på MH väldigt viktigt då vi vet att det brister i det sociala på fler. Tyvärr...Men det bör komma på papper, och jag hoppas ni lyssnar och anmäler er när jag skickar ut vilka som finns.

A kullen SNÄLLA hör av er. Texas är helt borta och vet ej ens hur ni mår. Maila ring....Hör av er tillbaka...Samt hoppas att Cascas röntgen blir av, som ni sa sist vi pratade....

Detta m utvärderingar är så viktigt för rasen!!!!!

Vidare var på Åland och ställde Arwen "Nala" som vann öppenklass m excellent och vart 4 bästa tik, underbara sötnos!!! I helgen gör hon prov igen i vägen mot räddningshund, det är en hel bunt av dem...Spännd och ni är så duktiga med henne!!! Stolt!!!!! Mer om Ålands räddningshundsgrupp finns här LÄNK

Ras specialen ställdes Freja och Gibson. Freja vart nr 2 grymt jobbat. och Gibson nr 4 Grattisar!!!!!
Freja ställdes även helgen innan på E tuna Bk och slutade som BIS 3 valp!! Tjoho!!!!

Jojje gjorde MT i helgen, han vart GK inga höjdar poäng men han klarade det...Grattisar!!!!!!!

Valpträff Madonna kullen i Lördags Såååå skoj att så många kom, 6 valpar Nova och Azita röjde runt i sandtaget...Mysigt trevligt och är så glad över sammanhållningen....Ni är underbara....Ni som inte kunde komma det kommer fler gånger !!!!!!
Bilder finns här.....LÄNK

I helgen bär det av till Sundsvall för mig och Azita. 2 dagar utställning. Så skoj!!!
Samt 2 ur Madonnakullen ögonlyses på Södertälje...Nervöst!!!

Ha det gott alla!!!!!

Allmänt | |
#1 - - Izabelle:

Tack! Vad snäll du är :) Det känns faktiskt bra, även fast hon fick en 2a på hanteringen. Hon klarar ju som sagt hantering vid utställning/tävling, då blir hon tom glad. Men dessa B kullare har verkligen mycket hjärnspöken... Håller tummarna för att alla gör MHt nu! :)

Upp