chosenangels.se

A figg utbildning och BIM valp

Publicerad 2010-10-24 22:44:35 i Allmänt

Efter en underbart skoj helg, med mkt hjärnverksamhet skuttande klurande jobbande och framförallt skrattade helg, är man nu A figg MH + MT. spännande och givande...Nu vill man ut och köra :)

Sen ett stort grattis till Sara och Bonnie "Lucky Star" som idag vart BIM valp 6-9 mdr Hallands kk.
Jättefin kritik och hitills ser jag på kullen att det jag tänkt,
med förbättringar kompleteringar faktiskt har lyckats.
Titta bara denna lilla tjejens front som ett exempel...

Kritiken för dagen "Femenin sjumånaders tik. Välskuret huvud med vackert uttryck, bra bredd i skallen, välburna öron, vackra ögon, korrekt bett, stark hals och rygg, tillräckligt förbröst och bröstdjup för åldern välutvecklad bröstkorg, kunde ha haft mer benstomme, normala vinklar, fina tassar, rör sig väl från alla håll, vacker päls och färg, fina tecken"

Sen kan ni alla i Madonna kullen boka den 8 maj då det är MH för er. Även extriördomare unghund finns på plats. Kommer att vara på Södertälje Bk tillsammans m Masatis kennel...Mer info kommer...

Regn och rusk!!

Publicerad 2010-10-19 19:06:07 i Allmänt

Här har veckan som var vart full av träning för både Nova och Azita. Spår spår spår och lydnad m Nova samt lydnad med Azita. Så skoj att Azitas kronor börjar trilla ner helt och fick linförigheten på plats bara på krav. Toppen det händer saker.

Dock massa besviken kom med på Appellen i Söndags, allt var klart med bil och skjuts, men Lördagkväll efter 22 så sprack allt. PUST försökte lösa sitationen även komunalt men inget fungerade, så ledsen och besviken så vart det ingen tävling m Nova, typsikt!!!!! Letade andra runt om i Sve men tokigt många anmälda samt hitta ett ställe där man känner någon som kan köra. Blir nog kört fram tills våren...Men ger inte upp riktigt än. Bruks är hopplöst utan körkort, men jag gör mitt bästa att få till det..Lydnad enklare, oftast går det ta sig dit kommunalt eller få skjuts till och från klubb....Sist med Azita så vart det tåg ner till Eskilstuna till Bettan som därifrån körde till Sala...Sen tåg hem, tog sin lilla tid kan jag lova...men hoppas på fler tävlingar nästa År.

Däremot så skall det bli en LK2 start igen med Nova i mitten av Nov, samt ev Azita i Lk1 samma dag, beror lite på om nerverna pallar haha, samma domare så det fungerar köra båda olika klasser.

Nova och jag är ok nu, men samma "roliga" m Azita, men jobbar på och försöker, ger inte upp. Tur man vet vad nerverna och blackouterna beror på nu iallafall, värre innan när man ej fatta varför ska det vara så SVÅRT. Att kunna gå rakt, slappna av, "förstå" vad tl säger samt att kunna höger och vänster på plan, men med vetskap om min diagnos och rätt stöttningar samt TÅLAMOD så kommer det en dag släppa helt, jag ger inte upp !
Samt så länge mina hundar har platsliggningen så kommer de aldrig att störa andra hundar...Utan ett sätt att få mig framåt...Jag älskar att träna jag VILL tävla mer...men framöver så...

I helgen som kommer blir det A Figurants utbildning för min del, spännande och så skoj!!!! Få A figgar jag hoppas att fler går vidare med utbildningar och inte bara stannar på B. Behövs folk!

Samt en efterlysning från Rottweilerklubben där massor av hjälp behövs. Komiteer mm Många bäckar små, alla behövs, utan varandra kommer vi inte vidare...Så gå in på Rottweilerklubbens hemsida och se vart just DIN hjälp behövs...

I Maj nästa År är Madonna kullens MH bokat och nästan klart. Toppen att man fick ihop det med Masatis som har halvsyskonen efter Molle. Ser verkligen fram emot det, även om det är en lång tid kvar.....

Ha en toppen kväll..

Helgens resultat

Publicerad 2010-10-11 20:05:47 i Allmänt

Chosen Angels True Blue och Like A Prayer ögonlystes UA i Lördags ¨på Södertälje Bk
STORT GRATTIS och TACK för att ni lyste.

Nordic hallen skk Sundsvall Lördagen fick Azita blått band

MEN

Sbk Timrå ridhus Sprang hon in första placering Öppenklass med CK och vart 3 Bästa Tik!!!! Underbart SÅ glad!!! Vilken tjej!!!

kritik "Fem huvud, nospartiet kunde vara kraftigare. Mörka välformade ögon, Bra öron. bra hals och rygg. Välanlagd skuldra, aningen rak överarm, välformad bröstkorg, bra förbröst, mkt bra vinklar bak, rör sig med bra drive i steget. tänder bett ua. Trevligt temprament"


Tack för en UNDERBAR helg...

Grattis Mia till Max bir valp samt Dina uppföda Juniorer på Lördagen.
Grattis t Halie med, synd hon inte var på g tyiskt med magkrasch!samt Cicci till Amigas BIR och BIS R


Lycka till

Publicerad 2010-10-08 08:07:43 i Allmänt

True Blue "Maia" och Like a prayer "Kia" lycka till med ögonlysningen imorgon, nervöööös!!! Rapport direkt tack...

Samt Arwen "Nala" gör i helgen ett av delproven i Räddningshund på Åland Kör hårt nu Daniel!!!! Nala kan ;)

Sundsvall nästa uppdaterar under helgen...

Ha det gott alla

Lite uppdateringar

Publicerad 2010-10-07 12:17:01 i Allmänt

Får ta en snabbgenomgång av allt från sista tiden...Bytt blogg men den gamla ligger kvar...

Bonita "Aquena" har gjort sitt Mh, duktigt jobbat men tråkigt med hanteringen...MEN som jag påpekat många gånger vilket jobb du har lagt ner, och lyckats med Izabelle, du är så duktig och stark....Kunnat ställa ut henne OCH på 4 tävlingar presterat LP1 i helgen, 194.5 poäng, GRYMT!!!!! Spännande följa er framöver....Och skoj höra att spåret börjar fungera, att hon inte är osäker och rädd längre! Grymt!
Vill ha ut er andra i B kullen på MH väldigt viktigt då vi vet att det brister i det sociala på fler. Tyvärr...Men det bör komma på papper, och jag hoppas ni lyssnar och anmäler er när jag skickar ut vilka som finns.

A kullen SNÄLLA hör av er. Texas är helt borta och vet ej ens hur ni mår. Maila ring....Hör av er tillbaka...Samt hoppas att Cascas röntgen blir av, som ni sa sist vi pratade....

Detta m utvärderingar är så viktigt för rasen!!!!!

Vidare var på Åland och ställde Arwen "Nala" som vann öppenklass m excellent och vart 4 bästa tik, underbara sötnos!!! I helgen gör hon prov igen i vägen mot räddningshund, det är en hel bunt av dem...Spännd och ni är så duktiga med henne!!! Stolt!!!!! Mer om Ålands räddningshundsgrupp finns här LÄNK

Ras specialen ställdes Freja och Gibson. Freja vart nr 2 grymt jobbat. och Gibson nr 4 Grattisar!!!!!
Freja ställdes även helgen innan på E tuna Bk och slutade som BIS 3 valp!! Tjoho!!!!

Jojje gjorde MT i helgen, han vart GK inga höjdar poäng men han klarade det...Grattisar!!!!!!!

Valpträff Madonna kullen i Lördags Såååå skoj att så många kom, 6 valpar Nova och Azita röjde runt i sandtaget...Mysigt trevligt och är så glad över sammanhållningen....Ni är underbara....Ni som inte kunde komma det kommer fler gånger !!!!!!
Bilder finns här.....LÄNK

I helgen bär det av till Sundsvall för mig och Azita. 2 dagar utställning. Så skoj!!!
Samt 2 ur Madonnakullen ögonlyses på Södertälje...Nervöst!!!

Ha det gott alla!!!!!

Om

Min profilbild

Chosen Angels

Chosen Angels Rottweiler kennel.. www.chosenangels.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela